Traktör Hakkında

Bahçe TraktörüMerhabalar Şu an satışa sunmuş olduğumuz traktörümüz, bahçe traktörü diye bilinen küçük boylu profesyonel bir traktördür.

Otomatik şanzıman, 4×4, yüksek performans düşük yakıt tüketimi ve Türkiye geneli servisi Mevcuttur. Yedek parça sıkıntısı yoktur kendi servislerinde hazır bulunmayan parçaları bilinen lisanslı parçaları dışında Fiat servislerinde elde edilebilmektedir.  Küçük boyuna rağmen Beko ve kepçe takılabilmekte ve bu eklentiler orjinal halde tak ve çıkart şeklinde kullanımı kolay modüllerdir. ayrıca tarım aparatlarıda kullanılabilmektedir.

Orjinal sitesinden teknik detaylarına Buradan ulaşabilirsiniz

iletişim: +90 486 616 4323

+90 505 441 7673

+90 543 679 7939

FİYATI: Traktör hiç kullanılmamış plakası bile çıkartılmamıştır, iş değişikliği dolayısıyla satışa sunulmuştur, 2. el fiyatından daha aşağı bir ücretle tarifelendirilmiştir.

MAIL: semirinc@yahoo.com

RESİMLER:

Zirve100 Site istatistikleri

Zirve100 Toplist

Taglar:

Traktör, Traktör al, Traktör bak, Traktör çeşitleri, Traktör fiyatları, Traktör bayileri, Traktör satıcıları, Traktör üreticileri, Traktör parçaları, Kioti Traktör, Fiat Traktör, Massey Ferguson, Fiat, New Holland. Bahçe Traktörü, Bahçe Traktörleri, Satılık bahçe traktörleri, Satılık bahçe traktörü

About traktoral

Bir çok Traktör markasının bayiliğini yapmış ve sonradan iş değişikliği dolayısı ile elimizdeki traktörleri 2. el fiyatından
Bu yazı Traktör içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.